Prodaja in najem avtodoma

Za vaša prijetna potovanja

Dejavnost podjetja je najem in prodaja avtodomov priznanih blagovnih znamk Eura mobil, Karman mobil, Benimar in dodatne opreme Fiamma. Vsi avtodomi so kvalitetni, udobni, polno opremljeni in zavarovani za dejavnost oddaje. Nudimo vam strokovno predajo vozil s tehnično razlago, koristnimi nasveti in napotki.

Cene dnevnega, tedenskega, dvotedenskega najema so objavljene pri posameznem vozilu. Temu prištejete še 112 EUR za zunanje in notranje čiščenje, plinsko bombo, specialne kemikalije in razgradljivi papir za WC, SLO vinjeto, administracijo, prikaz uporabe avtodoma in si izračunate ceno najema z vsemi stroški. Pri tem poštevajte naslednjo opredelitev sezone:
Visoka sezonaod 17.jun do 3.sep.               Srednja sezona: od 11.april do 19.junij                 Nizka sezona: vse ostale dni
                                                                                                  od 4. do 24 sep.
                                                            (Krompirjeve počitnice) od 24.oktober do 2.nov.
                                                                     (Novo leto)           od 20.dec do 2.jan.
                                                               (Zimske počitnice)     
od 14. do 28.feb.
*za prvomajske praznike velja cena visoke sezone, pri najemu za 11dni ali več, cena srednje sezone.

Proste termine oz. razpoložljivost avtodomov najdete desno na koledarju zasedenosti, kjer lahko med seboj primerjate zasedenost vseh avtodomov ki so vam na razpolago za najem. Prav tako lahko pri posameznem avtodomu preverite kdaj je le ta na voljo, saj ima vsak avtodom pod opisom tudi svoj koledar zasedenosti.  

Avtodom se prevzame med 13:00 in 18:00 na dan najema in vrne med 8:00 in 10:00 na dan vračila. V sezoni odajamo avtodome za najmanj 7 dni (kot je to v navadi pri turističnih aranžmajih). Začetek najema je v ponedeljek oz. v petek, v skladu z razpoložljivostjo. Krajši najem v sezoni je možen le v primeru last minute najema nekaj dni pred oddajo avtodoma. Izven glavne sezone so možni krajši termini najema. Možnost začetka najema je katerikoli delavnik med tednom.

Kavcija je 650 EUR (kritje 1% odbitne franšize, izguba bonus in manjše škode). Če vrnete vozilo nepoškodovano se kavcija vrne. Za ogled avtodomov, dodatne informacije in za konkretno ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam, me prosim pokličite na tel 041 601005 ali pošljete E-mail na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za najem avtodoma zadostuje izpit B kategorije. Modele in cenik najema avtodomov si lahko ogledate pod zavihkom "Najem Avtodoma" ter oddate neobvezujoče povpraševanje za najem, ali pa nas obiščete na Zaloški cesti 179 v Ljubljani.

Odločite se za najem avtodoma in mobilni dopust ter občutite pravi utrip krajev na poti. Prebudite raziskovalca v sebi in se odpravite na potep od vasice do mesta. Ne omejujte svojega dopusta samo na eno lokacijo - vsak dan znova odkrivajte skrite kotičke kjerkoli si želite. Veselimo se srečanja z vami in vam želimo prijetno ter doživetij polno potovanje z avtodomom.

Povpraševanje za najem

Facebook